Arrangement

Groepen

Club vers bied opties voor iedere gelegenheid. Of het nou een babyshower of een borrel is. We bieden interessante arrangementen voor iedereen en voor iedere gelegenheid. Wij zijn erg trots op het feit dat we toegankelijk en laagdrempelig zijn voor iedereen. Heb je een allergie of dieetwens, bij ons kan je terecht. Heb je dan ook een diverse groep bestaande uit mensen die met verschillende wensen, wij hebben voor iedereen dan ook iets speciaals. Ben je veganist, vegetariër of hou je simpelweg van vlees of vis? We hebben voor iedereen heerlijke, gezonde en verse opties.

Bovendien zit Club Vers op de perfecte locatie. Of je nou gasten uit Den Haag of uit de rest van Nederland verwacht, wij zitten op een steenworp afstand van Station Den Haag Holland Spoor en zijn daarom makkelijk bereikbaar voor iedereen._______________________


LUNCH ARRANGEMENT

Lunch arrangement  – € 28,50 per persoon

Bij binnenkomst voor iedereen een glas verse jus. De eerste gang zal bestaan uit een heerlijke soep van de dag. Vervolgens zullen wij mooie planken verspreiden over de tafel met een proeverij van verschillende sandwiches en schalen met salades. Iedereen kan dan genieten van de verschillende lekkere sandwiches en salades die wij bieden. Daarnaast krijgen jullie achteraf nog lekkere koffie of thee naar keuze.

Groepen

Grote groep? Gezellig!