Arrangement

Groepen

Club vers bied opties voor iedere gelegenheid. Of het nou een babyshower, een borrel of diner is. We bieden interessante arrangementen voor iedereen en voor iedere gelegenheid. Wij zijn erg trots op het feit dat we toegankelijk en laagdrempelig zijn voor iedereen. Heb je een allergie of dieetwens, bij ons kan je terecht. Heb je dan ook een diverse groep bestaande uit mensen die met verschillende wensen, wij hebben voor iedereen dan ook iets speciaals. Ben je veganist, vegetariër of hou je simpelweg van vlees of vis? We hebben voor iedereen heerlijke, gezonde en verse opties.

Bovendien zit Club Vers op de perfecte locatie. Of je nou gasten uit Den Haag of uit de rest van Nederland verwacht, wij zitten op een steenworp afstand van Station Den Haag Holland Spoor en zijn daarom makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Hieronder bevinden zich onze uitgebreide arrangementen voor groepen. Deze zijn gecategoriseerd in de lunch en het diner. 

_______________________


LUNCH ARRANGEMENTEN


Lunch arrangement 1 – €17,95 per persoon

Bij binnenkomst voor iedereen een glas verse jus. Over de tafel zullen wij mooie planken verspreiden met een proeverij van verschillende sandwiches. Iedereen kan dan genieten van de verschillende lekkere sandwiches die wij bieden. Daarnaast krijgen jullie achteraf nog lekkere koffie of thee naar keuze. 


Lunch arrangement 2 – €21,95 per persoon

Bij binnenkomst voor iedereen een glas verse jus. Over de tafel zullen wij mooie planken verspreiden met een proeverij van verschillende sandwiches en schalen met salades. Iedereen kan dan genieten van de verschillende lekkere sandwiches en salades die wij bieden. Daarnaast krijgen jullie achteraf nog lekkere koffie of thee naar keuze. 


Lunch arrangement 3 – €24,95 per persoon

Bij binnenkomst voor iedereen een glas verse jus. De eerste gang zal bestaan uit een heerlijke soep van de dag. Vervolgens zullen wij mooie planken verspreiden over de tafel met een proeverij van verschillende sandwiches en schalen met salades. Iedereen kan dan genieten van de verschillende lekkere sandwiches en salades die wij bieden. Daarnaast krijgen jullie achteraf nog lekkere koffie of thee naar keuze. 


Bovendien is het ook mogelijk om uw vergadering af te sluiten met een heerlijke borrel. Bekijk ook onze borrelarrangementen.
______________________


DINER ARRANGEMENT


3-gangen menu - €25,95 per persoon

Deze optie bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. De gangen zijn beschikbaar in drie varianten, met vlees, vis of vegetarisch. Als voorgerecht kunt u kiezen uit een verse huisgemaakt soep, onze borrelplank of brood met lekkere dipjes. Als hoofdgerecht is er een uitgebreide keuze uit onze dinerkaart en als nagerecht kunt u terecht bij een medewerker voor de verse opties van de dag.

Groepen

Grote groep? Gezellig!