Vacature! Manager healthy hotspot Den Haag

Club Vers is op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider! Hou jij van gezond en vers eten? Ben jij op de hoogte van alle foodtrends? En ben jij een echte people manager?

Heb jij atlijd al je eigen healthy hotspot op willen zetten, maar vind je de stap een beetje te eng en te groot? Dan is dit de kans om te ervaren hoe het is. Want alles binnen dit bedrijf wordt jouw verantwoordelijkheid. Jij hebt de kans om creatief te ondernemen om zo het bedrijf naar de top te brengen!

Club Vers is nog maar een jaar open, maar groeit exponentieel. De visie van Club Vers is om mensen te voorzien van heerlijk eten en drinken. Dat dat nou toevallig ook nog gezond, vega of zelfs vegan is, zien wij als een hele mooie plus. We hopen het negatieve stigma rondom gezond eten uit de wereld te helpen. Het team is erg jong, dynamisch en close.

We zijn op zoek naar iemand die durft te dromen, probleemoplossend denkt en houd van aanpakken. De functie is erg breed en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Daarom is de functie op een fulltime basis en is ervaring vereist.

Klinkt dit als muziek in oren? Stuur dan een mail naar info@clubvers.nl met je CV en motivatie.